17 september 2012

Portmonnä eller börs eller iPhoneskydd eller...
Det roligaste med att sy små saker är att det är väldigt många mindre tygbitar som kan komma till användning. Det behövs inte stora biten för att sy en sådan här börs till exempel. Jag syr dem i alla möjliga storlekar. Sen lite vaxduk inuti, en dragkedja och en liten snörremsa att hålla i eller om man vill hänga upp sin lilla börs. Eller är det portmonnäer? Eller telefonväskor? Eller mini-necessärer? Användbara är de helt säkert i varje fall! Dessa två är till salu och kostar 100 kr/st inkl moms (den till höger rymmer en iPhone). Har du önskemål om liknande förvaringsprodukter men i annan färg/storlek är du välkommen att höra av dig genom att kommentera här nedan eller maila på sagogryniuddevalla@hotmail.com. 
TÄVLINGEN där jag firar att bloggen funnits i 1 år, är fortfarande öppen för nya deltagare (dragning 30 september). Välkommen att kommentera och du är med i utlottningen av en vara från s a g o g r y n! Klicka här för att komma till tävlingen1 kommentar:

  1. Båda dessa börsar/etuier är nu sålda. Nya till salu kommer upp snart på bloggen. Eller om du vill beställa där du bestämmer färg och form efter tycke & smak.

    SvaraRadera