22 december 2011

Hemmagjord alfabetstavla

Här är det jag pysslat med in på småtimmarna den här veckan för att det ska bli färdigt innan dopparedan! Jag har gjort två stora alfabetstavlor till två bokstavsälskande barn i familjen/släkten. Jag har alltså ritat bokstäver på snyggt papper, klipp ut och limmat fast på stort pappersark. Jag satte roligt papper runt om för att få en snygg inramning. På detta satte jag en clipsram 50 x 70 cm (sån utan ramkant). På fotona nedan är inte ramen på för bästa möjliga bilder. För att göra det till en pedagogisk tavla klippte jag alla vokaler i samma papper/mönster men konsontanterna blev en brokig skara! Favoriterna är nog mönstren som R, M, F och vokalerna har. Det finns ju så många fina papper, lite som tyger är det allt! Nu är det bara att vänta och se vad paketmottagarna säger och tycker om tavlan!


Det här var ett roligt pyssel som jag kan tänka mig att göra igen. Hör av dig om du vill beställa, så ska jag klura ut ett pris på det hela.

2 kommentarer:

  1. Det där var verkligen SKITSNYGGT! / Jennie

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående talare! Dretsnyggt skulle man nog sagt på ren värmländska. Som fröken gillar jag din pedagogiska gärning också! /Syster Elin

    SvaraRadera