06 juni 2012

Sveriges dag

Sveriges dag som vi kallar det här hemma har firats med körsång, lek och fika i det gröna tillsammans med tusentals till. Det va fint. Eftersom vi nyss vaknat ur en sjukdomsmardröm nästan värre än pesten (en med öroninflammation, en med luginflammation och två med halsfluss - samtidigt) har vi idag, för första gången på många dagar njutit av både en och två maträtter. Svenska jordgubbar med gräddmjölk var lika fantastiskt som tidigare år! 


Som tur var kunde vi klistra EM-bilder när vi var sjuka, bra sjukpyssel helt klart. Jag erkänner att vi vuxna är pådrivande i detta, tycker det är så kul! Ungefär lika kul som när man var liten. Hör av er om ni vill byta dubletter... Vi väntar med spänning på EM-starten på fredag.
Förra veckan sydde jag några nya blusar/klänningar i samma modell som DEN HÄR. Enkel modell som blir sval och fin i sommar. Den ena fick Doris, den fick orange kanter till det blåvita. Den andra, med röd halsringning, är till salu, det är storlek 68-74 och mer som en klänning än blus. Lägges i KIOSKEN. Det går bra att beställa den här typen av plagg, jag har ett stort urval av färgglada tyger som jag kan rota i och sy nåt finfint av! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar